EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

 

 

 

 

 

Verpleegkundige – Her-intreden BIG

Dit neem je mee!

 • Je bent in het bezit van een diploma mbo Verpleegkunde niveau 4 of hbo Verpleegkunde;
 • Je bent beschikbaar voor 8-28 uur per week;
 • Je hebt passie voor de zorg en staat te popelen je hier weer voor in te zetten;
 • Is je BIG registratie verlopen? Je bent bereid deze op onze kosten weer te behalen.

 

Dit bieden wij jou

 • Een uitdagende baan bij een van de grootste zorgorganisaties van de regio Amersfoort;
 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;
 • Salaris conform cao VVT FWG 45 (mbo verpleegkundige) tot maximaal €3.264,29  afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring; 
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Per 1 juli 2021 worden alle salarissen verhoogd met 3%;
 • De mogelijkheid om jouw BIG-registratie weer te behalen op onze kosten (mocht dit zijn verlopen) of om te herintreden. Wij bieden hiervoor de juiste begeleiding;
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via onze eigen academie in Amersfoort-Vathorst.

 

Dit maakt jouw werk uniek

 • Afwisseling in je werk, geen dag is hetzelfde;
 • Je werkt in het prettige woonzorgcentrum Nijenstede gelegen tegenover park Randenbroek in Amersfoort; 
 • Een locatie waar een gemoedelijke sfeer heerst en waar men elkaar groet;
 • Jouw locatie is aan het moderniseren;
 • De kans om als flexmedewerker aan de slag te gaan of juist in een vast team. 

Terug naar je zorg-roots? Verfris je BIG!

Jij weet als geen ander hoe je het met aandacht, liefde en zorg mogelijk maakt een waardevolle bijdrage te leveren aan het welzijn van ouderen. Ooit koos je ervoor je in te zetten als Verpleegkundige. Misschien heb je tijdelijk een ander pad bewandeld, tóch kriebelt het om weer terug te keren naar jouw zorg roots. Momenteel is de behoefte aan Verpleegkundigen groot, je bent bij ons meer dan welkom om je steentje bij te dragen!

Is je BIG registratie inmiddels verlopen? Geen probleem! Binnen Beweging 3.0 krijg jij de kans je kennis op te frissen, inclusief certificering en baangarantie. Je nieuwe registratie wordt volledig door ons vergoed en daarnaast kun je direct bij ons aan de slag!

Als Verpleegkundige binnen Beweging 3.0 zet jij bewoners op de eerste plaats. Je bent bereid de liefde voor jouw vak te vertalen naar zorg vol aandacht, alles om het welzijn van de bewoners te optimaliseren. Geen dag is hetzelfde, onze Verpleegkundigen spelen gedurende de hele dag in op de diverse behoeften van onze bewoners. Hierdoor wordt er een vertrouwensband opgebouwd, niet alleen met de bewoners maar ook met hun naasten, mantelzorgers, vrijwilligers én collega’s.  

Kwaliteit van leven van onze bewoners staat op één, dit gaat hand in hand met zorg van goede kwaliteit. Om dit te kunnen waarborgen in de huidige situatie waar de vraag naar zorg enorm is, zijn wij op zoek naar uitbreiding van onze teams.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag je terugkeer maken als Verpleegkundige, reageer dan op deze vacature!

Het sollicitatieproces

Nieuwsgierig?
Het is altijd mogelijk om vrijblijvend contact te leggen om de mogelijkheden te bespreken. Wegens de coronacrisis helaas niet face-to-face, maar contact via telefoon, mail, of WhatsApp is natuurlijk mogelijk!
Solliciteren?
Dat kan via onderstaande sollicitatiebutton!
Hoe ziet onze selectieprocedure eruit?
We maken graag telefonisch kennis met je! Daarna zal je bij de locatie langsgaan voor een gesprek met een van de teammanagers en aansluitend een dienst meelopen. Zo kun je ervaren of dit bij jou past. Om in aanmerking te komen voor deze vacature hoef je bij ons geen motivatiebrief toe te voegen. Het uploaden van jouw cv is voor ons voldoende! We horen graag jouw motivatie tijdens een gesprek.
Sluit het toch niet aan?
Geen probleem! Dan kijken onze recruiters graag samen met jou verder voor een andere passende plek binnen de organisatie.
Heb je nog vragen?
Neem dan gerust contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon via het volgende nummer 06-22 84 27 16 of mail naar therese.hofmeijer@beweging3.nl.

Door het Coronavirus hebben wij onze procedure aangepast. Kennismaken zal zoveel mogelijk plaatsvinden via videobellen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gewaardeerd. Deze vacature staat gelijktijdig open voor interne en externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur. Beweging 3.0 verzamelt en verwerkt geen gevoelige informatie over sollicitanten, bijvoorbeeld gegevens die je ras of etnische achtergrond, politieke, godsdienstige of filosofische overtuiging, eventueel lidmaatschap van een vakbond, gezondheid of seksuele geaardheid onthullen. Wij verzoeken je dan ook vriendelijk erop te letten deze informatie niet aan ons te verstrekken, waarbij we er in het bijzonder op wijzen dat geen pasfoto wordt verlangd.

Publicatiedatum: 30 december 2020 16:46