EmailTwitterFacebookLinkedIn

Opleiding en Stage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Academie Beweging 3.0

Beweging 3.0 heeft een eigen Academie. De Academie faciliteert trainingen en e-learning aan alle medewerkers van Beweging 3.0. We hebben een aantal erkende opleidings- en praktijkopleidingsplaatsen voor VIG, Verpleegkundigen niveau 4 en 5. Daarnaast bieden we nog een aantal gespecialiseerde opleidingen aan, zoals GVP (Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie) en EVV (Eerst Verantwoordelijk Verzorgende), die je als medewerker kunt volgen.

Op deze pagina vind je de openstaande vacatures voor de Academie. Zijn er geen openstaande vacatures die aansluiten bij jouw wensen?
Stuur dan een open sollicitatie naar onze recruiter voor de Academie: Thérèse. Je kunt haar bellen, mailen of whatsappen. 

Thérèse Hofmeijer - Boon (werkdagen: ma, di, wo, vr)
06 - 22 84 27 16  / Therese.Hofmeijer@beweging3.nl

Contactgegevens Academie Beweging 3.0

Algemeen telefoonnummer: 033 476 38 20
E-mailadres algemeen: Academie@beweging3.nl
Adres: Blokzijlpark 77, 3826 BN Amersfoort

 

Zoek je een stage?

Voor stageplaatsen heeft de Academie rechtstreeks afspraken gemaakt met scholen. Hierdoor is het niet mogelijk om jezelf aan te melden voor een stageplaats.

Wanneer er toch een stageplaats beschikbaar komt, dan plaatst de Academie een vacature deze pagina. Zie je geen vacature op de website, dan is er geen stageplaats beschikbaar.

Ben je een opleiding/ school en wil je in gesprek over stageplaatsen of ben je een collega en heb je een vraag over stages? Neem dan contact op via academie@beweging3.nl.

We wensen je veel succes bij het vinden van de juiste plek!