EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees hier het verhaal van Joke

 

 

Lees hier het verhaal van Joke

 

Herintreden in de zorg? Joke ging jou voor!

Joke behaalde in 1983 haar diploma ziekenverzorging en werkte dertig jaar lang voornamelijk op kantoor. Toch Joke wilde  weer terug de zorg in. inmiddels werkt zij weer als Verzorgende IG bij woonzorgcentrum de Lichtenberg in Amersfoort. Hieronder lees je waarom zij deze beslissing nam.  

Herintreden in de zorg doe je wanneer je eerder in je loopbaan al een diploma in de zorg hebt behaald. Soms zien mensen er tegenop om weer te gaan starten,  omdat zij denken veel verleerd te zijn of het niet meer aan te kunnen. Maar Joke vertelt dat dit helemaal niet zo hoeft te zijn.  

Joke: "Ik ben echt terecht gekomen in een warm bad.  Ik kan erg genieten van de bewoners en elke dag is compleet anders, dat maakt het heel afwisselend en leuk. ?Naast de lieve bewoners kan ik ook rekenen op een goede samenwerking met mijn collega’s. Iedereen is erg flexibel en gunt elkaar het beste. Een goede samenwerking is ook nodig, want werken in de zorg is niet niks, het is hard werken. Na een hele tijd op kantoor gewerkt te hebben was ik weer toe aan iets anders. De zorg heb ik altijd al leuk gevonden, vandaar mijn keuze. Bij het inwerken werd ik goed geholpen door mijn buddy. Daarnaast was er een iPad met veel informatie beschikbaar. Binnen een week voelde ik me alweer volledig op mijn plek en voelde het weer als vanouds!'
 

Overweeg je ook om weer te herintreden in de zorg?

Neem dan voor meer informatie contact op met Lieveke Meiling, door te bellen, sms'en of Whatsappen naar 06-42 53 20 45, of door te mailen naar Lieveke.Meiling@beweging3.nl.  Zo kan Lieveke je meer informatie geven of eventueel een gesprek inplannen met één van de herintreders binnen Beweging 3.0.

 

Is je BIG-registratie verlopen? Dan vergoeden wij je registratie!

Neem  dan contact op met een van onze recruiters. Je kunt hen bellen, mailen of WhatsAppen. 

 

Thérèse Hofmeijer- Boon

06 - 38 63 28 44

Therese.Hofmeijer@beweging3.nl

 

Ries Goudriaan

06 - 43 28 04 21

Ries.Goudriaan@beweging3.nl

 

Lieveke Meiling

06 - 42 53 20 45

Lieveke.Meiling@beweging3.nl

 

Bekijk dit filmpje