EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

Ben je zorgprofessional? 
Dan is alleen een cv voldoende!

Solliciteren bij Beweging 3.0
 

Onderaan iedere vacature vind je een knop ‘solliciteer nu’. Zo kom je bij een sollicitatieformulier waar je je motivatiebrief en CV kunt uploaden. Ben je zorgprofessional? Dan is alleen een CV voldoende. Is je sollicitatie compleet en verzonden? Dan ontvang je daarna automatisch een ontvangstbevestiging per mail. Twijfel je of alles in goede orde is ontvangen? Zoek dan contact met recruitment. Recruitment bekijkt jouw CV en eventuele brief zorgvuldig. Als we nog vragen hebben, nemen we telefonisch contact met je op. Daarna sturen we jouw gegevens door naar de manager van het team waar je mogelijk komt te werken. Wij streven ernaar je binnen een week na de sluitingsdatum te informeren over je sollicitatie en de eventuele vervolgprocedure.

 

 

 

Gesprekken en een dag meedraaien


Wanneer jouw profiel ‘matcht’ met de vacature, nodigen we je uit voor een eerste gesprek met de manager en eventuele teamleden. Mogelijk volgen er meer gesprekken. Afhankelijk van de functie, plannen we na een positief gesprek een dagdeel om mee te lopen. Dan kun je zelf ervaren en bepalen of je nieuwe werkplek je aanspreekt en kunnen wij kijken of jij onze nieuwe collega kunt worden. We informeren je telefonisch over de uitslag. Als we allebei nog steeds enthousiast zijn ontvang je een uitnodiging voor een arbeidsvoorwaardengesprek.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), integriteitscheck en referenties

 

Wanneer je in dienst komt bij Beweging 3.0, kunnen referenties worden nagevraagd bij voorgaande werkgevers en wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd (dit geldt ook voor stagiaires en vrijwilligers). Deze verklaring moet je vóór jouw eerste werkdag inleveren. De kosten hiervoor kun je uiteraard bij ons declareren. Daarnaast maakt een integriteitscheck via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het register van de Inspectie voor de Gezondheidszorg onderdeel uit van de procedure.