EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

 

Maak kennis met onze collega's 

 

 

 

 

Maak kennis met onze collega's

 

 

 

Onze collega's en hun verhaal

 

Wij zijn trots op onze collega's, met ieder een eigen verhaal. Waarom werkt hij of zij in de zorg? Dat lees je in de verschillende inspirerende verhalen hieronder.

 

 

 

Verzorgende IG EVV – Yvonne van der Lingen: 

“Elke keer als ik naar huis ga, dan heb ik een voldaan gevoel!’’ 

Ik werkte tot mijn dertigste in de administratie en ben vaak gewisseld van baan, totdat ik erachter kwam dat ik iets anders wilde. Toen ben ik de opleiding VIG gestart en inmiddels werk ik 12,5 jaar met veel passie en plezier in de zorg!

 

 

Verzorgende IG in de wijk Saskia Eerland: 

“Het werken in de wijkverpleging is gewoon zo mooi, ik had dit jaren eerder moeten doen!’’ 

Saskia Eerland werkte in de financiële administratie toen zij via haar dochter in aanraking kwam met de opleiding verzorgende- IG. Saskia was zo enthousiast dat zij gestart is met deze opleiding en stage liep in een verpleeghuis. Sindsdien liet het werken in de wijk haar niet meer los. Nu werkt zij met veel plezier als verzorgende IG in de wijk in Nijkerk.

 

 

Wijkverpleegkundige Jorien van den Pol: 

“Mijn dag is geslaagd als mijn cliënten hebben gelachen’’ 

Jorien van den Pol (37) is al tien jaar wijkverpleegkundige in de wijken Hoogland en Nieuwland, aan de rand van Amersfoort. Zij doet haar werk iedere dag met veel plezier. Jorien: “Mijn werk is praktisch, maar ook heel sociaal. Voor mij is een dag pas echt geslaagd als mijn cliënten ook hebben gelachen.” 

 

 

Nico Hoogteyling: 

“Van chef-kok naar verpleegkundige op De Pol in Nijkerk’’ 

Nico Hoogteyling was al jaren sous-chef en chef-kok in Woonzorgcentrum De Pol toen hij besloot dat hij verpleegkundige wilde worden. Beweging 3.0 bood hem de kans zich om te scholen en zo dook Nico vol enthousiasme weer schoolbanken in. Nico: “Met mensen werken vond ik altijd heel leuk. Hen tevreden en gelukkig maken, dat is voor mij belangrijk.” 

 

 

Lia keerde terug in de zorg: 

“In korte tijd stoomde Beweging 3.0 mij weer klaar’’ 

De coronacrisis bracht een bijzondere ontwikkeling op gang. Zorgorganisaties riepen oud-zorgmedewerkers op om te komen helpen. En met succes: mensen die al jaren geleden de zorg achter zich hadden gelaten of met pensioen waren, keerden terug. Zij zetten hun kennis en ervaring in om de zorgmedewerkers bij te staan. Een van hen is Lia Smink. Sinds maart 2020 werkt zij voor Beweging 3.0.

 

 

Yvanka heeft een bijbaan bij Beweging 3.0: 

“Ik heb echt het gevoel dat ik het verschil maak’’ 

Yvanka Bakkernes (20) heeft een bijbaan bij Beweging 3.0. Onlangs rondde zij de opleiding Maatschappelijke Zorg niveau 4 af. Inmiddels is zij gestart met de opleiding  HBO Social Work. Naast haar studie verdient zij bij als oproepkracht bij zorgcentrum De Lisidunahof in Leusden. “Dit werk geeft mij het gevoel dat ik echt het verschil maak. De lach die ik van de bewoners krijg maakt mij iedere keer weer blij.”  

 

 

Alexandra en Willemijn hebben een Bijbaan bij Beweging 3.0: 

“Bewoners laten stralen is wat werken in de zorg zo leuk maakt’’ 

Hoe zijn jullie bij Beweging 3.0 terechtgekomen?
Alexandra: “Tijdens het tweede jaar van mijn Hbo-V-studie liep ik stage op afdeling Hortensia van de Pol. Dit was superleuk en leerzaam. Willemijn liep stage in Harderwijk. Na deze stage was zij opzoek naar een bijbaan in de zorg.” Willemijn: “Door de verhalen die Alexandra vertelde werd ik enthousiast.” 

 

 

 


Wij maken graag kennis met jou!

 

Staat jouw specifieke vacature er niet bij of heb je vragen?
Neem dan contact op met één van onze recruiters.